Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Ketjap skewer with noodles
Ketjap spyd med nudler

Beskrivelse

Til 4 personer
Tilberedningstid: 25 minutter

Oprindelse Go-TAN hjemmeside

 

 

   

Ingredienser

 500g magert svinekød
10 Svampe (børstet ren)
1 Bell pepper (rød, gul eller grøn) i store dele
4 spsk Wok Oil
4 spsk Ketjap Chilli Pepper
1 spsk Hakket ingeffær
250 g Mie nudler
4 spsk ristede/stegte løg
1 pose Go-Tan Bali Specials (Kopoek reje chips)

Fremgangsmåde

1. Skær kødet i store stykker (2,5 med 2,5 cm)
2. Marinade kødet i en blanding af wok Oil, Ketjap Chilli Pepper og hakket ingefær (10 minutter).
3. Forbered Mie nudler ifølge fremstillingen metode.
4. Rens grøntsager og skære peberfrugt i store stykker.
5. Fordel kød og grøntsager per person på spyd.
6. Bag dette i en wok / stegepande, grill eller på grill.

Tips
Serveres denne parabol med Nudler, Go-Tan Bali Specials og pynt med ristede/stegte løg.