Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Indonesisk Karrysuppe

Beskrivelse

 

 

Ingredienser

1 Løg
2 tsk. Karry, stærk
2 ds. Hakkede tomater, konserves
0.5 ds. Ananas. konserves
1 dl. Piskefløde
2 dl. Grøntsagsbouillon
Evt. rejer og kinakål

Fremgangsmåde

Løget svitses i lidt olie og karryen brændes af heri.
Tilsæt de flåede tomater som evt, (kan blendes og sies) sammen med saften fra ananasen og grøntsagsbouillon.

Retten snurrer i 15 min.
Små stykker ananas hældes i og evt. rejer (husk at rejer blever hårde ved længere tids varmepåvirkning.
Sluk og hæld piskefløden i.

Servering:
Serveres med brød, og evt. snittet kinakål i tallerknen.