Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Sweet & Sour Crayfish
Sur søde krebsehaler

Beskrivelse

Til 4 personer
Tilberedningstid: 10 minutter

Oprindelse Go-TAN hjemmeside

 

 

   

Ingredienser

 500g krebsehaler (skrællet og kogt)
1 spsk Go-Tan Wokstarter
Wok Sweet & Sour sauce
400g Ris
1 Porrer
1 rød peberfrugt
1 Gul peberfrugt
1 løg
100g Svampe
50g bønnespirer

Fremgangsmåde

1. Forbered ris som anvist på pakken.
2. Varm wok / pande godt, tilsæt wokstarter, porre, løg, peberfrugt og svampe. Stirfry indtil gjort.
3. Tilføj Sweet & Sour, krebsehaler og bønnespirer og lad stege anden halvt minut.
4. Serveres med ris.