Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Bami Goreng

Beskrivelse

Til 4 personer
Tilberedningstid: 25 minutter
Oprindelse Go-TAN hjemmeside

En fataskisk velsmagende ret, kan
laves med lad kød evt rester fra dagen før.

 

   

Ingredienser

 250g æg nudler
2 el Wokoil
1 løg (terninger)
300g kylling filet / svinekød (skiver)
1 Leek (hakkede)
1 Stor gulerod (skåret i tern)
Bami Goreng

Fremgangsmåde

1. Forbered nudlerne efter anvisningerne på pakken og lad dem køle af.
2. Varm olien og steg kødet i 2-3 minutter.
3. Tilsæt grøntsagerne og steg kort tid.
4. Tilføj Bami Goreng pasta, stirfry 3 minutter.
5. Tilsæt nudler og holde omrøring forsigtigt på midten høj flamme, i mindst 3 minutter.
Tips

- At give fadet en mere sprød struktur, tilføje reje chips/kiks (smuldret) eller Ristede løg i slutningen.
- Serveres med chili auce for en sød og krydret fad
___________________________________