Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Oriental Kylling suppe

Beskrivelse

Til 4 personer
Tilberedningstid: 25 minutter

Oprindelse Go-TAN hjemmeside

 

 

   

Ingredienser

 1liter Bouillon (vegetabilske eller kylling)
4 kylling underlår
50g bønnespirer
50g Broccoli (hakket i små dele)
50g Radiser (tynde skiver)
100g glasnudler
15g Bladselleri (finthakket)
2 spsk hakket hvidløg
1 knivspids muskatnød
2 laurbærblade
2 fed
Oyster Sauce

Fremgangsmåde

1. Tilsæt underlår til bouillon med muskatnød, laurbærblade og nelliker.
2. Kog kyllingen i bouillon, indtil det er bud (ca. 20 minutter).
3. Forbered glasnudler ifølge posen.
4. Hak broccoli og radiser fint.
5. Sæt glasnudler, broccoli, radiser og bønnespirer i skålene.
6. Skær kødet fra ben og deler det imellem de suppeskåle.
7. Smag til med Bouillion med hakket hvidløg og østers sauce.
8. Hæld kogende bouillon i suppeskåle (på grund af varmen i bouillon grøntsagerne får bud).
9. Pynt med selleri blade.