Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Gulerod-Lemon Soup

Beskrivelse

Til 4 personer
Tilberedningstid: 15 minutter

Oprindelse Go-TAN hjemmeside

 

 

   

Ingredienser

 0,75 liter Gulerod juice
4 stk Citrongræs eller 2 flasker Go-Tan Wok-Essentials Lemongrass
100ml fløde
2 bouillonterninger (fisk)
100g Rejer
50g Bønnespirer
stegte løg

Fremgangsmåde

1. Bland og opvarme gulerod juice, citrongræs, fløde og bouillonterninger.
2. Valgfrit: Kog suppen kort tid at binde og smag den, indtil det ønskes.
3. Tilføj rejer og bønnespirer.
4. Pynt med ristede/stegte løg.

Tips
For at give suppen den virkelige orientalske touch, tilføje Ketjap Sød og hakket hvidløg.