Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Asperagus-Salmon soup
Asperagus-laks suppe

Beskrivelse

Til 4 personer
Tilberedningstid: 30 minutter

Oprindelse Go-TAN hjemmeside

 

 

   

Ingredienser

 1 liter vand
2 terninger Fish Bouillion
200g Laks
Go-Tan Boemboe Sajoer Grøntsager
200ml Cream
8 Grønne asparges
stegte/ristede løg

Fremgangsmåde

1. Groft Hak kyllingebryst.
2. Rens ananas og fjern kernen af ananas, skåret det i terninger af ca. 2 cm.
3. Rengør peberfrugt og løg og hak dem i terninger.
4. Forbered Go-Tan Mie nudler ifølge fremstillingen metoden.
5. Varm olien i wok / pande og Stirfry kyllingen indtil dens gjort.
1. Vask og skræl asparges.
2. Kog asparges skræl med fisk bouillon terninger i en liter vand.
3. Kog indtil asparges er færdig.
4. Steg laksen kort på begge sider.
5. Fjern asparges skræl fra bouillon og tilsæt Boemboe Sajoer grøntsager og fløde, kog det for approximatly to minutter.
6. Fordel asperagus og laks over 4 suppe skåle og hæld suppen i skåle.
7. Pynt med stegte/ristede løg.