Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Lemongrass chicken
Citrongræs kylling

Beskrivelse

Til 4 personer
Tilberedningstid: 30 minutter

Oprindelse Go-TAN hjemmeside

 

 

   

Ingredienser

 2 Kylling fileter (hakkede)
Go-Tan Original Ketjap Sesam
400g Rice
2 el Wok olie
citrongræs
200g peberfrugt Peppermix alle farver (skiver)
100g Østershatte (hakkede) Eller champignon
100g bønnespirer
4 Stk stilke (citrongræs) er spyd (suge)

Fremgangsmåde

1. Marinade kylling i Go-Tan Original Wok Ketjap Sesam (10 minutter).
2. Forbered ris ifølge fremstillingen metode
3. Varm olien i en wok / pande og Stirfry skåret kylling hurtigt på en høj temperatur.
4. Fordel kyllingen per person på spyd.
5. Placer kyllingen i ovnen ved 80 ° C (for at holde varmen).
6. Tilføj grøntsager i wok og stirfry indtil alle grøntsagerne er møre.
7. Tilføj citrongræs (beløb efter eget valg) og stirfry i et halvt minut.
8. Serveres med ris.