Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Beef stew semoor
Gryderet med Oksekød og semoor

Beskrivelse

Til 4 personer
Tilberedningstid: 150 minutter
Oprindelse Go-TAN hjemmeside

 

 

   

Ingredienser

 600g Oksekød
400g Rice
100g røget bacon
2 tsk hakket hvidløg
3 løg
1 gulerod
250g Svampe
150g Knoldselleri
60g Brunt sukker
Go-Tan Boemboe wook sauce
6 el Wokoil
Valgfri:
1 flaske brun øl

Fremgangsmåde

1. Steg kødet med 3 spsk Wok olie på en pande.
2. Opvarm 3 spsk Wok olie i en gryde og steg grøntsager, bacon og sukker i ca. 5 minutter.
3. Valgfrit: deglaze med øl.
4. Tilføj kød og Go-Tan Semoor gennem vegetabilske mix.
5. Lad blandingen simre i ca. 2 timer stille og roligt med låg på gryden (røre lejlighedsvis).
6. Forbered ris ifølge ifølge fremstillingen metode.
8. Serveres fadet med ris.