Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Ajam pedis med ananas

Beskrivelse

Til 4 personer
Tilberedningstid: 25 minutter

Oprindelse Go-TAN hjemmeside

 

 

   

Ingredienser

 500g Kyllingebryst
4 spsk Wok Oil
Go-Tan Boemboe Ajam pedis
Mie nudler
1 Frisk ananas
1 Bell pepper (rød, gul eller grøn)
1 løg
100g Rosiner (hvid)

Fremgangsmåde

1. Groft Hak kyllingebryst.
2. Rens ananas og fjern kernen af ananas, skåret det i terninger af approximatly 2 cm.
3. Rengør peberfrugt og løg og hak dem i terninger.
4. Forbered Go-Tan Mie nudler ifølge fremstillingen metoden.
5. Varm olien i wok / pande og Stirfry kyllingen indtil dens gjort.
6. Tilsæt de øvrige ingredienser.
7. Tilføj Boemboe Ajam pedis og lad dette koge i approximatly 5 minutter.
8. Serveres med Mie nudler.

Tips
Serveres med Go-Tan Thai cassave.