Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Indonesisk rejesuppe

Beskrivelse

Det er en lidt utraditionel suppe grundet sammensætningen af de forskellige ingredienser, men den er helt perfekt på en lidt kold og våd januar aften som i aften.


 

   

Ingredienser

2 spsk karry
1 stort løg i tern
2 fed hvidløg, presset
1,5 dl hvidvin eller fiskeboullion
1 ds hakkede tomater
1 dl fløde
1,5 dl madlavningsfløde
1 ds ferskener, skåret i tern
200 g rejer
Icebergsalat
Olivenolie
Brød

Fremgangsmåde

  • Karryen svitses af i et par spiseskefulde olivenolie, hvorefter løg og hvidløg tilsættes og svitses med uden at tage farve.
  •  Vin, tomater, fersken-lagen og fløden tilsættes og suppen simrer nu omkring 20 minutters tid.
    Tilsæt til allersidst ferskenstykkerne og bring suppen i kog.
  •  Ved servering ligges strimlet icebergsalat i bunden af en dyb tallerken sammen med rejerne.
    Hæld suppen over og afslut med et drys frisk persille.