Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Oksekød Broccoli

Beskrivelse

Til 4 personer
Tilberedningstid: 15 minutter

Oprindelse Go-TAN hjemmeside

 

 

   

Ingredienser

 400g Rice
480 g Oksekød (strips)
300g Broccoli (rosetter)
1 Gul peberfrugt (strimler)
½ Red løg (ringe)
8 Cherry tomater (skåret i halve)
Wok Ketjap Sesam
50g Cashewnødder
2 el Wok olie

Fremgangsmåde

1. Forbered ris som anvist på pakken.
2. Blanche broccoli rosetter i ca. 5 minutter.
3. Varm wok og tilsæt olie. Stir Fry hver side af oksekød til 30 sekunder.
4. Tag oksekød og der er afsat.
5. Tilføj alle grøntsager, undtagen cherrytomater og rør steger i ca. 3 minutter ved en høj flamme.
6. Tilføj Ketjap Sesam, oksekød, cherrytomater og cashewnødder og rør steger i yderligere 30 sekunder.
7. Serveres med ris og pynt med forårsløg.