Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Satay med peanut sauce

Beskrivelse

For 5 personer
Tilberedningstid: 15 minutter
Oprindelse Go-TAN hjemmeside

 

 

   

Ingredienser

 500 g Kyllingebryst, hakkede
60 g Satay Marinade
javanesisk Satay Sauce
ristede/stegte løg
20 Satay spyd

Fremgangsmåde

1. Bland kyllingebryst og marinaden og lad i mindst en time.
2. For at forhindre spyddene ved opsplitning, suge dem i vand i 15 minutter. Tråd kyllingen på spyddene.
3. Grill satay på grillen, grill eller wok / pande (hver side ca. 5 minutter)
4. Sæt Satay Sauce i en skål i mikrobølgeovnen (120 sekunder ved 850 watt, rør efter 60 sekunder) eller varme i en wok / pande ca. 2 minutter (røre en gang imellem).
5. Pynt med ristede/stegte løg.