Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Veal Cutlets with Sambal Goreng
Kalvekød Koteletter med Sambal Goreng

Beskrivelse

Til 4 personer
Tilberedningstid: 30 minutter

Oprindelse Go-TAN hjemmeside

 

 

   

Ingredienser

 400g Ris
4 kalvekoteletter
4 Raw skinke (skiver)
1 spsk chili sauce
200ml Boemboe Sambal Goreng
300g Grønne bønner
150g Shiitake Svampe
1 rød peberfrugt
1 spsk Wokoil
80g bønnespirer

Fremgangsmåde

1. Klargør ris ifølge fremstillingen metode.
2. Placer koteletter på en skæring bord og sprede det på begge sider med chili sauce.
3. Sæt en skive skinke og rul hele så skinken er på ydersiden af ??kødet. Fastgør med en lille spyd.
4. Steg koteletter ruller forsigtigt på alle sider i en stegepande.
5. Læg dem i et ovnfast fad og bages 10 minutter i ovnen ved 140 ° C.
6. Blancher de grønne bønner til 3 minutter.
7. Varm olien i en wok gryde, tilsæt peberfrugt, shiitake, grønne bønner og røre-steger pastaen cirka 6 minutter.
8. Tilføj i slutningen bønnespirer.
9. Skær rullerne i 4 skiver, serveres med grøntsager og ris.