Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN |
|
BeskrivelseTil 4 personerTilberedningstid: 30 minutter Oprindelse Go-TAN hjemmeside
|
|
1. Klargør ris ifølge fremstillingen metode.
2. Placer koteletter på en skæring bord og sprede det på begge sider med chili
sauce.
3. Sæt en skive skinke og rul hele så skinken er på ydersiden af ??kødet.
Fastgør med en lille spyd.
4. Steg koteletter ruller forsigtigt på alle sider i en stegepande.
5. Læg dem i et ovnfast fad og bages 10 minutter i ovnen ved 140 ° C.
6. Blancher de grønne bønner til 3 minutter.
7. Varm olien i en wok gryde, tilsæt peberfrugt, shiitake, grønne bønner og
røre-steger pastaen cirka 6 minutter.
8. Tilføj i slutningen bønnespirer.
9. Skær rullerne i 4 skiver, serveres med grøntsager og ris.