Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Chilli Coriander Sprouts with pork
Chilli Koriander rosenkål med svinekød

Beskrivelse

Til 2 personer
Tilberedningstid: 20 minutter

Oprindelse Go-TAN hjemmeside

 

 

   

Ingredienser

 500g svinekød (medaljoner)
400g rosenkål
400g hvide ris
1 rød peberfrugt (skåret / tern)
1 løg (hakkede)
80 g bacon (skiver / tern)
5 spsk Wok Oil
Thai Koriander

Fremgangsmåde

1. Fremstil ris ifølge fremstillingen metode.
2. Rens og blancher de spirer i kogende vand i ca. 5 minutter.
3. Steg svinekød medaljoner i 10 minutter i Wok Oil på medium varme i en wok/pande.
4. Varm wok/pande og tilsæt bacon uden olie
5. Næste, tilsæt løg, peberfrugt og rosenkål, indtil de er færdig.
6. Tilføj thailandske koriander og overlade det på komfuret til en anden et halvt minut.