Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Banan- og kokosnød-karry
Pisang kerrie dengan klappa

Beskrivelse

 

 

   

Ingredienser

  • 4 spsk kokosmel
    1 spsk jordnøddeolie
    1 mellemstort hakket løg
    1 meget fint hakket hvidløgsfed
    2 tsk karry
    2 tsk sambal ulek
    4 faste bananer
    1 kop tyk kokosmælk
    1 tsk salt
    2 tsk soft brown sugar
  • Fremgangsmåde

    Rist kokosmelet på en tør pande indtil det tager farve.
    Hæld over på en stor tallerken for at køle af.
    Opvarm olien i en wok og steg løget heri.
    Tilsæt hvidløg, karry og sambal olek.
    Rør grundigt.
    Skræl bananerne og skær i 4 cm store stykker.
    Kom dem i wok'en og rør grundigt.
    Tilsæt kokosmælken, salt og sukker, rør varsomt og lad simre for 5 minutter.