Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Ayam Goreng

Beskrivelse

 

 

Ingredienser

8 hele kyllingelår.
2 spsk. soyasauce
4 fed hvidløg
20 g. ingefær
3 spsk. sød soyasauce (Kecap manis).
3 tsk. Palmesukker (Gula Jawa) eller ekstra Kecap Manis.
Salt
peber

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 grader C. alm. ovn.
Læg kyllingelårene i en bradepande.

Blend hvidløg, ingefær og tilsæt salt og peber efter behov, indtil der opnås en grødet masse
Bland massen sammen med soyasaucene og palmesukkeret
Hæld blandingen over kyllingestykkerne Lad kødet trække i blandningen i ca 20 minutter.

Kom bradepanden midt i den forvarmede ovn
Lad dem stege i ca. 35 min. og husk at vende dem af og til