Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Nasi Goreng

Beskrivelse

Til 4 personer
Tilberedningstid: 25 minutter

Oprindelse Go-TAN hjemmeside

 

 

   

Ingredienser

 400g kogt ris
2 el Go-Tan Wok olie
1 løg (skiver)
300g kylling filet / svinekød (skiver) (alt fra dagen før kan bruges) selv frikadeller skåret i små tern.
1 Leek (hakkede)
1 Stor gulerod (skåret i tern)
Go-Tan Nasi Goreng

Fremgangsmåde

1. Forbered ris efter anvisningerne på pakken og lad dem køle af.
2. Varm olien og steg kødet i 2-3 minutter.
3. Tilsæt grøntsagerne og steg kort tid.
4. Tilføj Nasi Goreng pasta, stirfry 3 minutter.
5. Tilsæt rices og holde omrøring forsigtigt på midten høj flamme, i mindst 3 minutter.

Tips
- At give fadet en mere sprød struktur, tilføje Go-Tan rejer krakkere (smuldret) eller Go-Tan stegte løg i slutningen.
- Serveres med chili auce for en sød og krydret fad
Kan garneres med røræg i strimler (smager skønt til reten)