Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN |
|
BeskrivelseTil 4 personerTilberedningstid: 20 minutter Oprindelse Go-TAN hjemmeside
|
|
1. Forbered ris som anvist på pakken.
2. Varm wok / pande, tilsæt derefter olien og steg kyllingen i ca. 3 minutter
ved en høj flamme.
3. Fjern kyllingen fra wok / pande og smør begge sider med olie og "Ketjap Sweet".
4. Blanch blomkål og broccoli i 5 minutter, og lægges i blød i vand for at
forhindre dem i at komme for blød.
5. Placer kylling på en ovn fad og bages det i ovnen i 9 minutter ved 160 ° C.
6. Varm wok / pande og olie og steg løg.
7. Efter 2 minutter tilsættes ananas, mango, peberfrugt og Go-Tan Spicemix Tjap
Tjai.
8. Ved slutningen tilføje blancherede grøntsager og mandarin kiler.
9. Server ris med kylling og grøntsager.
Tips
- Brug Go-Tan Ketjap Red Pepper eller Ginger stedet for Go-Tan "Ketjap Sweet".
- Pynt med ristede løg.