Tilbage til Kogebog - Tilbage til Indonesiske Opskifter - Tilbage til FORSIDEN

 

Tjap Tjai med kylling

Beskrivelse

Til 4 personer
Tilberedningstid: 20 minutter

Oprindelse Go-TAN hjemmeside

 

 

   

Ingredienser

 400g Rice
4 Kylling bryster
2 spsk Wok Oil
1 krukke Go-Tan Spicemix Tjap Tjai
6 spsk "Ketjap Sweet"
1 Mango (hakket)
2 Mandariner
200g Broccoli
200g Blomkål
100g ananas (hakkede)
1 løg
1 rød peberfrugt (hakket)

Fremgangsmåde

1. Forbered ris som anvist på pakken.
2. Varm wok / pande, tilsæt derefter olien og steg kyllingen i ca. 3 minutter ved en høj flamme.
3. Fjern kyllingen fra wok / pande og smør begge sider med olie og "Ketjap Sweet".
4. Blanch blomkål og broccoli i 5 minutter, og lægges i blød i vand for at forhindre dem i at komme for blød.
5. Placer kylling på en ovn fad og bages det i ovnen i 9 minutter ved 160 ° C.
6. Varm wok / pande og olie og steg løg.
7. Efter 2 minutter tilsættes ananas, mango, peberfrugt og Go-Tan Spicemix Tjap Tjai.
8. Ved slutningen tilføje blancherede grøntsager og mandarin kiler.
9. Server ris med kylling og grøntsager.

Tips
- Brug Go-Tan Ketjap Red Pepper eller Ginger stedet for Go-Tan "Ketjap Sweet".
- Pynt med ristede løg.