Tilbage til Kogebog - Asiatiske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.


 Koreanske opskrifter
Det koreanske køkken !

Brød - Fastfood/mellemmad - Fisk - Flæsk/skinke - Fondue - Foretter - Frugt og grønsager - Fjerkræ - Grød - Kalve/okse kød - Lam og lign - Pølseretter - Salater - Saucer - Suppe

Fastfood/mellemmad:
Saenggangcha/Ingefærte  -

Fisk:
Asiatisk suppe med fiskeboller  - Kejon Chojang/krabbekager med dip  - Rejewok fra Korea med gyldne ris  - Saengsonguni/Grillet fisk  - Saeutigim Yangyumjang/indbagte rejer  -

Flæsk/skinke:
Bagte æg i avocado med frisk tomatsalsa  - Kochujon Chojang/Farsfyldt chili  - Sursødsuppe med kødstrimler  -

Frugt og grønsager:
Asiatisk avocadosalat  -  Baechu/kimchi/fermenteret kinakål  - Algamja-jorim/Braised baby potatoes  - Kimchee/asiatisk surkål V2  - Kimchi kålsalat  - Miyeok Naeng-guk  - Koreansk kål - Oi Sanengch ae/agurkesalat  - Syltede og grillede løg med chili  - Tangsalat  - TangSALT  -

Fjerkræ:
Kalio Ayam/Kylling i kokosmælk  - Sop Ayam/Hønsesuppe  - Risskål med æg  - Shikumchiguk/Spinatsuppe  - Spaghettitangsuppe  - Takpokkum/ krydderkylling  -

Kager:
Hotteok/søde koreanske pandekager  - Yakkwa/små kager  -

Kalve/okse kød:
Bulgogi/bøf  - Kamja Chorim/saltede kartofler  - Bulgogi/Marineret grillet oksekød V2  - Sogoki-chun Chojang/kødboller med ingefærsauce  - Soikogi Wanja/Koreanske frikadeller  -

Pølseretter: -

Salater:
Mad med tang  -

Saucer: -

Suppe: