Tilbage til Kogebog - Koreanske Opskrifter

Risskål med æg

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

 4 stk. æg
6 stk. radiser
100 g spidskål
0.5 stk. agurk
10 stk. cherrytomater
15 g porre
15 g blandede urter
2 spsk. sesamfrø
soyasauce
nykogt ris til to personer

Fremgangsmåde

Rens grøntsagerne og skær spidskål og agurk i strimler, radiser og tomater i halve og skær porre i fine, fine strimler og bland det sammen med urterne.
Pisk æggene og lav det til en omelet.

Hæld på et skærebræt og skær det ud i store strimler.
Tag to store brede skåle og læg først ris på, flad lidt ud med en ske og anret i denne rækkefølge, så de ligger ved siden af hinanden: spidskål, agurk, radiser, tomater og porre & urterblandingen.

Læg omeletstrimlerne i midten og drys sesam på. Server med soyasauce til.