Tilbage til Kogebog - Koreanske Opskrifter

Yakkwa - små kager

 

Ingredienser  

2 dl hvedemel
1 tsk kanel
revet skal af 1/2 usprøjtet citron
2 spsk tør sherry eller risvin
2 spsk Dansukker Lys Sirup
2 spsk sesamolie
vegetabilsk olie til friturestegning
sesamfrø til garnering
Dansukker Lys Sirup til serveringen

Fremgangsmåde  

Bland mel og kanel.
Tilsæt citronskal, vin, sirup og olie.
Ælt dejen på et let melet bagebord.
Rul dejen ud til en tykkelse på ca. 5 mm.
Tryk runde kager ud af dejen ved hjælp af en form.

Varm olien op, og fritér et par kager ad gangen, indtil de er gyldenbrune, 3-5 minutter.
Lad kagerne dryppe af på køkkenrulle.

Strø kagerne med sesamfrø.

Serveres med lys sirup.

Tip: