Tilbage til Kogebog - Koreanske Opskrifter

Miyeok Naeng-guk

Beskrivelse

 


 

   

Ingredienser

 1 dl tørret tang, iblødsat, og skøret i små stykker
½ spsk soya
1 nip salt
½ tsk sukker
½ tsk hvidløg, presset
¼ agurk, skrællet, skåret i tynde skiver
1 løg, tyndt skiver
½ forårsløg, i tynde skiver
1 nip rød peber flager
½ tsk sesam olie
Lidt sesam frø
1 tsk lys eddike

Fremgangsmåde

Kog noget vand.
Put tangen i det kogende vand i 1 minut.
Si hurtigt ud af vandet, og skyld under koldt vand.
Put tang, agurk, løg, forårsløg, peber flager, soya, hvidløg, sesam olie, sesamfrø, sukker og salt i en skål.
Mix grundigt.
Put lufttæt låg på, og stil i køleskabet, mindst en time.
Tilsæt 3-4 dl koldt vand, og 3-4 isterninger.
Smag til med salt og eddike.

Det er meningen smagen skal være lidt eddiket.