Tilbage til Kogebog - Koreanske Opskrifter

Asiatisk suppe med fiskeboller

Beskrivelse:

 

 

   

Ingredienser

500 g hvid fiskefilet
1 fed hvidløg
1 æg
200 g rasp
2 spsk grønne løg
3 spsk mynteblade (kan udelades)
1 spsk margarine
2 Knorr Fond
1 stk frisk ingefær, stort
100 ml sojasauce
1 spsk farin
Et eller to løg

Fremgangsmåde

Hak løg og mynte fint, knus hvidløget, og riv ingefæren.
Blend fisk, brødkrummer, hvidløg og æg hurtigt i en foodprocesser.
Tilsæt mynte. Blandes godt.
Lav små fiskeboller på ca. 2 cm.

Steg fiskebollerne i 1 spsk. margarine i ca. 5 minutter, indtil de er gyldne.

Opløs fiske bouillon i 1 liter vand.
Tilsæt ingefær, sojasauce og farin.
Kog det hele op, skru ned for varmen, og lad det simre i 5 minutter.

Læg forsigtigt fiskebollerne ned i suppen.

Snit de grønne løg. Servér suppen pyntet med grønne løg.

TIP Denne dejlige suppe kan med fordel tilsættes ekstra ingredienser som orientalske champignoner eller fintskåret bok choy.
TIP Du kan også tilsætte revet ingefær til fiskebollerne for ekstra smag og lidt knas.