Tilbage til Kogebog - Koreanske Opskrifter

Kochujon Chojang - Farsfyldt chili med dip 

 

Ingredienser  

16 store røde chili

Farsen
250 g mager flæskefars
1 revet fed hvidløg
1 tsk revet, fersk ingefær
1 spsk Dansukker Brun Farin
4 finthakkede salatløg
1 spsk sesamfrø
1 spsk sojasauce

Panering
hvedemel
1 æg

Sauce
1 dl sojasauce
1/2 dl Dansukker Lys Sirup
1 tsk revet, fersk ingefær
1 spsk sesamfrø
1½ tsk rød chili

Fremgangsmåde  

Bland ingredienserne til dippen sammen, og stil den i køleskab.

Bland alle ingredienserne, bortset fra chilierne.
Skyl chilierne, og del dem på langs.
Skrab alle kernerne bort.
Form farsen til 32 aflange farsruller.
Dyp først farsrullerne i melet, og derefter i sammenpisket æg.
Læg en farsrulle i hver chilihalvdel.

Hæld 1 cm olie på en stegepande, og varm den op.
Steg derefter de farsfyldte chili i 4-5 minutter.
Læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle.

Serveres sammen med dippen.
 

Tip: