Tilbage til Kogebog - Koreanske Opskrifter

Sursødsuppe med kødstrimler

Beskrivelse


 

 

Ingredienser

4 stk. nakkekoteletter
kyllingefond
1 dl soja
1 stk. rød peberfrugt
2 stk. gulerødder
1 stk. løg
2 dl eddike
2 dl sukker
1 dl sød chilisauce
1 dl maizena
400 g kartofler
salt
peber
2 stk. flúte
100 g revet ost

Fremgangsmåde

Skær koteletterne ud i tern af 0,5 x 0,5 centimeter, hvorefter du lægger ternene i en skål, og marinerer kødet i soja.
Skræl kartoflerne, og skær dem i tern af 0,5 x 0,5 centimeter.

Kog kartoflerne i letsaltet vand i 10 minutter, hvorefter du tager dem af, og hælder vandet fra.
Rens gulerødder, løg og rød peber, og skær dem ligeledes ud i tern på 0,5 x 0,5 centimeter.
Steg kød og grøntsager sammen ved høj varme i et par minutter, til de er gyldne.
Tilsæt eddike og sukker samt kyllingfonden til kødet og grøntsagerne.
Lad suppen hele simre i 20 minutter.

Rør maizena ud i vand og jævn suppen med maizena, til den bliver en smule tykkere.
Til sidst tilsætter du kartoflerne til suppen.
Server suppen med flúte til.