Tilbage til Kogebog - Koreanske Opskrifter

Kalio Ayam - Kylling i kokosmælk

 

Ingredienser  

1 hel kylling skåret i ca. 8 stykker
1 dåse tynd kokosmælk
1 strå citrongræs (hakket i små stykker)
3 Kaffir lime blade
1 spsk. tamarindesaft

Krydderier:
2 røde chili
1 valnød stort stk. galangarod
1 valnød stort stk. ingefær
2 cm turmericrod
8 skalotteløg
1 tsk. stødt koriander



Fremgangsmåde  

Skær chili i små stykker og fjern kernerne.
Galangal, ingefær, turmeric og skalotteløgene skrælles og hakkes i små stykker.

Stød alle krydderier i en morter eller blend krydderierne til en paste i en blender.
Kom kokosmælken i en stor gryde og bring til kog.
Tilsæt de stødte krydderier, lime leaves, citrongræs og tamarindesaften.
Kog i få minutter og tilsæt kyllingen.

Lad retten koge ca. 1 time til kyllingen er mør.
Server med ris.

Tip: