Tilbage til Kogebog - Koreanske Opskrifter

Kejon Chojang - krabbekager med dip

 

Ingredienser  

350 g kogte pillekartofler
2 revne fed hvidløg
1 finthakket rød chili
3 finthakkede salatløg
225 g krabbekød
fintrevet skal af 1/2 lime
2 spsk finthakket, frisk koriander
1 tsk salt
1-2 knsp sort peber
1 tsk Dansukker Brun Farin

Panering
1 dl rasp
1 dl hvedemel
1 æg
2 spsk sesamfrø
olie

Sauce
3 spsk hvidvinseddike
3 spsk Dansukker Lys Sirup
2 finthakkede salatløg
2 spsk mørk sojasauce

Fremgangsmåde  

Bland ingredienserne til saucen sammen, og stil den til side.

Pil kartoflerne, og mos eller riv dem.
Bland samtlige ingredienser til krabbekagerne.
Form farsen til 8 ”kager”.
Stil kagerne i køleskabet i 30 minutter.

Bland rasp og sesamfrø på en tallerken.
Pisk ægget på en anden tallerken, og hæld melet på en tredje.
Dyp krabbekagerne først i melet, derefter i ægget, og til sidst i raspen.

Opvarm olien (ca. 170°) på en stegepande, og steg krabbekagerne 3-4 minutter på hver side.

Serveres varme sammen med saucen.

Tip: