Tilbage til Kogebog - Koreanske Opskrifter

Syltede og grillede løg med chili

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

Klassisk syltelage
1 l eddike
1 l vand
1 kg sukker
15 stk. peberkorn
4 stk. laurbærblad

Syltede og grillede løg med chili
10 stk. forårsløg
10 stk. chilipebre
2 stk. stjerneanis
1 stk. lakridsrod
1 stk. fennikelfrø
0.5 l klassisk syltelage

Fremgangsmåde

Lav den klassiske syltelage ved at koge eddike og vand op.
Tilsæt sukkeret ved kogepunktet.
Opløs sukkeret, tilsæt resten af ingredienserne, og lad det koge sammen i 3 minutter.
Kom syltelagen på glas, og sæt det på køl.
Soignér løgene og chilierne.
Grill dem på en varm grill eller grillpande, indtil der kommer flotte grillspor.
Lad dem køle ned, kom dem på sylteglas, og hæld den kolde syltelage over.
Kom låg på, og stil det på køl i mindst 20 timer.

Syltede løg alene
Ingredienser
Løg
2 stk løg (rødløg)
1.5 dl eddike
1.5 dl sukker

Fremgangsmåde
Løg:
Skær løgene i tynde både.
Kog eddike og sukker op til sukkeret er smeltet.
Kom løgene i den varme lage og lad dem trække i mindst 10 minutter, gerne natten over.