Tilbage til Kogebog - Koreanske Opskrifter

Koreansk kål

Beskrivelse

 

 

 

Ingredienser

1 stk. kinakål
1 stk. kinaradise, svarende til 1-2 gulerødder
2 stk. gulerødder, julienneskåret
5 stk. forårsløg, grofthakket
1 stk. hvidløg, 12-15 fed, finthakket
1 spsk. ingefær, finthakket
1 stk. løg, finthakket
6 spsk. fiskesauce
15 spsk. gochigaru, koreanske chiliflager
0.5 ds. syltet fersken eller pære og lidt af juicen, blendet
salt

Fremgangsmåde

 Halvér kinakål på langs og skyld grundigt.
Bages i ovnen ved 200 grader i 10 minutter.
Bland hvidløg, ingefær, løg, fiskesauce, gochugaru og pære-/ferskenmos.
Tilsæt gulerod og forårsløg.
Alle de øvrige ingredienser blandes og hældes henover det varme kål.

Hertil serveres lækre pølser.