Tilbage til Kogebog - Koreanske Opskrifter

Shikumchiguk
Spinatsuppe

 

Ingredienser  

150-200 g kyllingefilet i tynde skiver
3 finthakkede salatløg
2 finthakkede hvidløgsfed
2 spsk sojasauce
1 spsk sesamfrø
2-3 knsp sort peber
1 spsk Dansukker Mørk Muscovadorørsukker
1 1/2 spsk olie
1 1/2 l kyllingebouillon
350 g bladspinat

Fremgangsmåde  

Bland kylling, salatløg, hvidløg, sojasauce, sesamfrø, peber og muscovadosukker, og lad det hvile i 30 minutter.

Varm olien op på en stegpande, og tilsæt kyllingeblandingen.
Svits til kødet har taget farve.
Tilsæt bouillonen, og lad koge et par minutter.
Tilsæt spinaten, og lad koge i yderligere et par minutter.

Tip: