Tilbage til Kogebog - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.


 Græske opskrifter

Brød:
Græsk brød  -

Fastfood/mellemmad:
Græske pitabrød  - Souvlaki  - Spetsofai  -

Fisk:
Fiskegryde  - Græske rejer  -

Flæsk/skinke:
Græske kødboller på spid  - Græske dolmades  -

Frugt og grønsager:
Chilitærte  - Græsk salat  -

Fjerkræ:
Caprese kødboller  - Middelhavs kylling  - Nem kyllingekasserolle  -

Kalve/okse kød:
Biftekia/Græsk grill bøf  - Græske kødspid  - Græsk Mousaka  - Græsk Spaghetti Gratin  - Mousaka  - Oksegyros med tzatziki  - Pastitsio  - Stifadho/Græsk oksekødsgryde  -

Lam og lign:
Græske kødboller med yoghurtsalat  - Græsk lammegryde  - Marineret lammespid  -

Pølseretter:

Salater:
Tsatsíkji/græsk agurkesalat  -

Saucer:

Suppe:
Græsk kartoffelsuppe  -