Tilbage til Kogebog
-
Tilbage til FORSIDEN
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.
Græske
opskrifter
Brød
:
Græsk brød
-
Fastfood
/mellemmad:
Græske pitabrød
-
Souvlaki
-
Spetsofai
-
Fisk
:
Fiskegryde
-
Græske rejer
-
Flæsk/skinke
:
Græske kødboller på spid
-
Græske dolmades
-
Frugt
og grønsager:
Chilitærte
-
Græsk salat
-
Fjerkræ
:
Caprese kødboller
-
Middelhavs kylling
-
Nem kyllingekasserolle
-
Kalve/okse kød
:
Biftekia/Græsk grill bøf
-
Græske kødspid
-
Græsk Mousaka
-
Græsk Spaghetti Gratin
-
Mousaka
-
Oksegyros med tzatziki
-
Pastitsio
-
Stifadho/Græsk oksekødsgryde
-
Lam og lign
:
Græske kødboller med yoghurtsalat
-
Græsk lammegryde
-
Marineret lammespid
-
Pølseretter
:
Salater:
Tsatsíkji/græsk agurkesalat
-
Saucer
:
Suppe
:
Græsk kartoffelsuppe
-