|
Beskrivelse |
|
|
|
2 store kyllingefileter
1 1/2 dl. sorte oliven (uden sten i skiver)
1 glas artiskokhjerter
Saften fra 1 lime
2 små røde peberfrugter
1 spsk. kokosolie
2 tsk. oregano
1 tsk. tørret timian
1 tsk. hvidløgspulver
1/2 tsk. løgpulver
2 tsk. tørret persille
1 tsk. ristede løg
1/2 tsk. peber
Evt. smuldret feta til servering.
Forvarm ovnen på 175 c.
Skær artiskokkerne i kvarte og skær peberfrugterne i tynde skiver.
Opvarm kokosolien i en dyb pande ved medium-høj varme og steg
kyllingefileterne.
Når kyllingefileterne vendes tilsættes peberfrugtsskiverne.
Tilsæt derefter alle de resterende ingredienser sammen med krydderierne. Rør grundigt.
Hæld pandens indhold over i et ildfast fad og bag i 15-20 min.
Serveres med det samme, evt. med smuldret feta over.