|
Beskrivelse |
|
|
|
3 spsk. olivenolie
500 g. krydrede pølser
1 spsk. oregano
1-2 grønne peberfrugter
1 rød peberfrugt
1 rødløg
2 fed hvidløg
1 dåse flåede tomater
2 spsk. tomatpure
1 dl. rødvin
Til servering: brød
Skær pølserne i grove stykker, peberfrugterne i tykke skiver og løg og hvidløg i tynde skiver.
I en pande opvarmes olivenolien, og pølserne steges deri i ca. 5 min. sammen med oregano.
Tag pølserne af panden, og steg peberfrugter, løg og hvidløg på panden i ca. 3 min.
Tilsæt tomater og tomatpure, og vin. Bland godt, og lad simre i 2 min.
Tag pølserne tilbage på panden i tomat/peberfrugt blandingen, og lad den stege ved jævn varme i ca. 10 min. til sovsen er blevet tykkere og er alt er mørt.
Server med noget lækkert brød.