Tilbage til Kogebog - Tilbage til Græske Opskrifter

 

Spetsofai

Beskrivelse

 

 

Ingredienser

3 spsk. olivenolie
500 g. krydrede pølser
1 spsk. oregano
1-2 grønne peberfrugter
1 rød peberfrugt
1 rødløg
2 fed hvidløg
1 dåse flåede tomater
2 spsk. tomatpure
1 dl. rødvin

Til servering: brød

Fremgangsmåde

Skær pølserne i grove stykker, peberfrugterne i tykke skiver og løg og hvidløg i tynde skiver.

I en pande opvarmes olivenolien, og pølserne steges deri i ca. 5 min. sammen med oregano.

Tag pølserne af panden, og steg peberfrugter, løg og hvidløg på panden i ca. 3 min.

Tilsæt tomater og tomatpure, og vin. Bland godt, og lad simre i 2 min.

Tag pølserne tilbage på panden i tomat/peberfrugt blandingen, og lad den stege ved jævn varme i ca. 10 min. til sovsen er blevet tykkere og er alt er mørt.

Server med noget lækkert brød.