|
Beskrivelse: |
|
|
|
400 g. spaghetti
2 store revne gulerødder
2 store løg i tern
2 grønne peberfrugter i tern
3-5 fed knust hvidløg
olie
500 g. oksefars
6 spsk. tomatpuré
3 dl. bouillon
2 tsk. oregano
salt
peber
rasp
reven ost
smør
Kog spaghettien al dente.
Grøntsager og hvidløg svitses i olie, tages op og gemmes.
Farsen svitses og resten kommes i.
Lad det simre i 5-10 min. Grøntsagerne blandes i til sidst.
Det hele kommes i et lavt ovnfast fad skiftevis med spaghetti og kød/grøntsager.
Drysses med en blanding af rasp og reven ost.
Smørklatter fordeles.
35-45 minutter i ovn ved 200 grader C. alm. ovn. Nydes med flutes, evt. en salat og en god rødvin.