Tilbage til Kogebog - Tilbage til Græske Opskrifter

 

Græsk Spaghetti Gratin

Beskrivelse:

 

 

Ingredienser

400 g. spaghetti

2 store revne gulerødder
2 store løg i tern
2 grønne peberfrugter i tern
3-5 fed knust hvidløg
olie

500 g. oksefars
6 spsk. tomatpuré
3 dl. bouillon
2 tsk. oregano
salt
peber

rasp
reven ost
smør

Fremgangsmåde

Kog spaghettien al dente.

Grøntsager og hvidløg svitses i olie, tages op og gemmes.

Farsen svitses og resten kommes i.
Lad det simre i 5-10 min. Grøntsagerne blandes i til sidst.

Det hele kommes i et lavt ovnfast fad skiftevis med spaghetti og kød/grøntsager.

Drysses med en blanding af rasp og reven ost.
Smørklatter fordeles.

35-45 minutter i ovn ved 200 grader C. alm. ovn. Nydes med flutes, evt. en salat og en god rødvin.