Tilbage til Kogebog - Tilbage til Græske Opskrifter

 

Caprese kødboller

Beskrivelse

 

 

Ingredienser

500 g. hakket kylling el. kalkun
1 æg
30 g. mandelmel
½ tsk. salt
½ tsk. hvidløgspulver
½ tsk. friskkværnet sort peber
20 g. revet mozzarella
2 spsk. finthakkede soltørrede tomater
2 spsk. friskhakkede basilikumsblade
2 spsk. olivenolie

Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne, undtagen olivenolie, grundigt sammen i en skål.

Form farsen til ca. 16 kødboller.

Opvarm olien i en slip let pande ved medium til lav varme, og steg kødbollerne til de er helt gennemstegte (ca. 3 min. pr. side).
Pas på de ikke bliver sorte, da osten i kødbollerne nemt kan brænde på.
Hvis de ligner, at de er ved at blive meget mørke, skrues ned på lav varme.