|
Beskrivelse |
|
|
|
Dej:
100 g. koldt smør
175 g. hvedemel
½ tsk. groft salt
½ spsk. vand
Fyld:
1 frisk chilipeber
3 æg
½ dl. fløde 13 %
75 g. forårsløg i tynde ringe
1 fed hvidløg, knust
100 g. cheddarost, fintrevet
200 g. rejer i lage
Dej:
Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet.
Tilsæt salt og vand og saml hurtigt dejen. Stil den tildækket i køleskabet i
mindst 1/2 time. Tryk dejen ud i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Lad
den gå halvt op ad formens sider.
Prik bunden med en gaffel og forbag den midt i ovnen.
Fyld:
Flæk chilipeberen på langs. Fjern kernerne under rindende vand med en spids
kniv. Hak chilipeberen (en spsk. i alt). Pisk æg og fløde sammen. Bland hakket
chili og de øvrige ingredienser heri. Fordel fyldet i den forbagte bund.
Bag tærten midt i alm ovn.
Server den varm eller lun med Grøn salat og flute.