|
Beskrivelse: |
|
|
|
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
500 gram Løg
40 gram Margarine
2 fed Hvidløg
70 gram Tomatpure. koncentreret
Salt
Peber
1 tsk. Sukker
1 tsk. Rosmarin, frisk *
750 gram Kartofler
2 Æg
1 dl. Sødmælk
50 gram Revet ost, mozzarella 45+
Pil og hak løgene. Svits dem.
Kom kødet i, svits det, tilsæt hvidløg, tomatpuré, salt, peber, sukker og
rosmarin.
Simre i 5 min. Smag til.
Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
Fordel halvdelen af kartoffelskiverne i bunden af et smurt ovnfast fad.
Kom kødblandingen på, dæk med resten af kartoflerne.
Pisk æg og mælk sammen.
Hæld det over. Drys ost på.
Sættes i en 180 grader C. alm. ovn i 45 min.
Serveres med grøn salat og flutes.