Tilbage til Kogebog - Tilbage til Græske Opskrifter

 

Græsk kartoffelsuppe

Beskrivelse:

 

 

Ingredienser

750 gram Kartofler
200 gram Løg
2 fed Hvidløg
375 gram Knoldselleri
200 gram Gulerødder
1 tsk. Olivenolie

1 bdt. Persille, frisk
375 gram Tomater
70 gram Tomatpure. koncentreret
15 dl. Grøntsagsbouillon *
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Kartoflerne skrælles og skæres i store tern.
Løgene pilles og skæres i kvarte.
Hvidløgene pilles og hakkes.
Sellerien skrælles og skæres i tern.
Gulerødderne skrælles og skæres i skiver.
Tomaterne flås og hakkes.
Persillen skylles og hakkes.

Grønsagerne svitses hurtigt i olien i en stor gryde, og tomater, tomatpuren, bouillonen og persillen kommes ved.
Det hele koges ved svag varme i ca. 20 minutter.