Tilbage til Kogebog - Tilbage til Gręske Opskrifter

 

 Græske rejer

Ingredienser (4 personer)

8-10 flåede tomater eller 2 ds flåede tomater
2 løg
1 fed hvidløg
1/2 tsk oregano
1/2 tsk salt
groftkværnet peber
200 g rejer
1-2 spsk hakket persille
75-100 g fetaost

Fremgangsmåde

Tomaterne hakkes (væden hældes fra dåsetomater) og kommes i en gryde.
Løg og hvidløg hakkes og tilsættes sammen med oregano, salt og peber.
Småkoger under låg i ca. 5 min.
Tomatblandingen fordeles i 4 ildfaste portionsskåle.
Rejerne lægges oven i tomaterne, persille og fetaost brækket i små bidder kommes over.
Stilles i ovnen 15-20 min ved 225 grader.
Tips: Skålene kan stå færdige og tildækkede 3-4 timer i køleskab, inden de stilles i ovnen.

Servering

Serveres varme med flutes.