|
Beskrivelse |
|
|
|
Paprika olie:
2 dl. olivenolie
2 spsk. paprika
1 spsk. chilipulver
2 fed hvidløg
Salt og peber
Til resten af retten:
4 kyllingefileter
2 ds. kikærter (drænede)
1 håndfuld friske basilikumblade
1 spsk. olivenolie
250 g. cherrytomater
2 dl. græsk yoghurt
Couscous til servering
Pres hvidløgsfeddene og bland derefter alle ingredienserne til paprikaolien i en skål.
Rør 1 spsk. af paprikaolien i den græske yoghurt.
Læg kyllingefileterne i et ildfast fad, og fordel 2/3 af den resterende
paprikaolie udover.
Fileterne skal være helt dækkede af olie.
Varm kyllingefileterne i ovnen ved 175 c. i 30 min.
Skær cherrytomaterne i halve, og bland dem sammen med kikærterne i en skål sammen med det sidste paprikaolie og de friske basilikumblade.
Når kyllingefileterne har været i ovnen i 30 min., fordeles tomatblandingen udover, og retten bages i yderligere 30 min.
Server sammen med couscous og den græske yoghurt med paprikasmag.