|
Beskrivelse |
|
|
|
6 blade romanosalat
½ agurk
2 tomater
1 grøn peberfrugt
1 rødløg
12 oliven (grønne eller sorte uden sten)
150 g. fetaost (kan købes i tern eller som en hel blok)
Hvidvinseddike
Oregano
Salt og peber
Skær salat i strimler og læg dem i en salatskål eller et dyp tallerken.
Skærm agurk, tomater og peberfrugt i terne eller både og bland i.
Skær rødløget i tynde skiver og bland i.
Brug mindre end 1 helt rødløg, hvis du ikke er vild med løg i salater.
Krydr til med salt og peber, og tilsæt 1 spsk. hvidvinseddike over salaten.
Tilsæt fetaost i tern, oliven og hæld 2 spsk. olivenolie ud over salaten.
Afslut med oliven og drys 1 tsk. tørret oregano ud over salaten.
Tip: Nydes gerne med en let, citrusagtig hvidvin eller en let rødvin.