Tilbage til Kogebog
-
Asiatiske Opskrifter
-
Tilbage til FORSIDEN
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.
Tamilske
Opskrifter
Brød
:
Fastfood
/mellemmad:
Fisk
:
Bønne curry
-
Cutlet med makrel
-
Cutlet med Tun
-
Flæsk/skinke
:
Gryderet med rødt svinekød
-
Lam
:
Palak Gosht
-
Frugt
og Grønsager:
Fjerkræ
:
Chicken Balti
-
Chicken Karahi
-
Kylling korma
-
Kyllingecurry fra Sri Lanka
-
Rice and Curry
-
Kalve/okse kød
:
Beef Jalfrezi
-
Cutlet med hakket oksekød
-
Lam Dhansak
-
Peshawar-curry
-
Sri lakan beef curry
-
Vegetarisk
:
Dhal med spinat
-
Samosa
-
Sri lanka Dal Bhat
-
Dhal curry
-
Kale sambol
-
Ulundhu vadai
-
Salater:
Saucer
:
Suppe
:
Deserter:
Diverse: -