Tilbage til Kogebog - Asiatiske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.


 Tamilske Opskrifter

Brød:

Fastfood/mellemmad:

Fisk:
Bønne curry  - Cutlet med makrel  - Cutlet med Tun  -

Flæsk/skinke:
Gryderet med rødt svinekød  -

Lam:
Palak Gosht  -

Frugt og Grønsager:

Fjerkræ:
Chicken Balti  - Chicken Karahi  - Kylling korma  - Kyllingecurry fra Sri Lanka  - Rice and Curry  -

Kalve/okse kød:
Beef Jalfrezi  - Cutlet med hakket oksekød  - Lam Dhansak  - Peshawar-curry  - Sri lakan beef curry  -

Vegetarisk:
Dhal med spinat  - Samosa  - Sri lanka Dal Bhat  - Dhal curry  - Kale sambol  - Ulundhu vadai  -

Salater:

Saucer:

Suppe:

Deserter:

Diverse: -