Tilbage til Kogebog - Til Asiatiske Opskrifter - Tamilske Opskifter |
|
Beskrivelse |
|
|
|
45 g kokosmel
500 g hakket oksekød
1 fed knust hvidløg
1 t mellemstort finhakket løg
1 t stødt spidskommen
1/4 tsk. stødt kanel
1/2 fintrevet limeskal
1 t hakket frisk dild
1 letpisket æg
100 g rasp
olie til dybstegning
yougurt og mynteraita
Fordel kokosmelet på en bageplade og rist det ved 150 grader i 10 min. eller til det bliver mørkgyldent ryst pladen en gang imellem.
Bland kokosmel, fars, hvidløg, løg, spidskommen, kanel, limeskal og dild i en
stor skål.
Kryder med salt og peber efter smag.
For ssiseskefulde af blandingen til boller; dyp bollerne i ægget og rul dem i
rasp
Varm olien op i en wok eller dyb stegepande
læg bollerne ned i hold og dybsteg dem ved mellemhøj varme i 5 min, eller til de
bliver dybt gyldenbrune og gennemstegte.
Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Bemærkninger:
En tamilsk snack som servers med familiesammenkoster og fester.