Tilbage til Kogebog
-
Mexicanske Opskrifter
-
Tilbage til FORSIDEN
Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.
Mexicanske
opskrifter
Brød
-
Fastfood/mellemmad
-
Fisk
-
Flæsk/skinke
-
Fondue
-
Foretter
-
Frugt og grønsager
-
Fjerkræ
-
Grød
-
Kalve/okse kød
-
Lam og lign
-
Pølseretter
-
Salater
-
Saucer
-
Suppe
-
Diverse
-
Brød
:
Hvede-tortillaer
-
Fisk
:
Tostadas med tunfisk
-
Flæsk/skinke
:
Pozole
-
Mexicansk farsbrød
-
Mexico-gryde/Pølse chili con carne
-
Estofado de Carnero
-
Frugt
og grønsager:
Frijoles de olla/Kogte, krydrede bønner
-
Fjerkræ
:
Tortillas med kyllingefyld
-
Quesadillaer med kylling
-
Mole de Guajolote/Kalkun i krydret chilisauce
-
Kylling a' la Poblano
-
Kalve/okse kød
:
Oksekødsfyld til enchiladas og tacos
-
Mexicansk gryderet
-
Mexicansk chili-pasta gryde
-
Buritos med hakket oksekød
-
Cheeseburger quesadillas
-
Salater: -
Saucer
:
Tomatsauce med koriander
-
Stærk tomatsauce til tacos
-
Salsa picante
-
Rå chilisovs med honning
-
Rød sauce/salsa roja
-
Suppe
:-
Diverse
:
Tortillas/Majspandekager
-
Totopos/Tortillachips
-
Mexicansk kaffe
-
Guacamole/Mexicansk Avocadodip
-