Tilbage til Kogebog - Mexicanske Opskrifter - Tilbage til FORSIDEN

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.


 Mexicanske opskrifter

Brød - Fastfood/mellemmad - Fisk - Flæsk/skinke - Fondue - Foretter - Frugt og grønsager - Fjerkræ - Grød - Kalve/okse kød - Lam og lign - Pølseretter - Salater - Saucer - Suppe - Diverse -

Brød:
Hvede-tortillaer  -

Fisk:
Tostadas med tunfisk -

Flæsk/skinke:
Pozole  - Mexicansk farsbrød  - Mexico-gryde/Pølse chili con carne  - Estofado de Carnero   -

 Frugt og grønsager:
Frijoles de olla/Kogte, krydrede bønner  -

Fjerkræ:
Tortillas med kyllingefyld  - Quesadillaer med kylling  - Mole de Guajolote/Kalkun i krydret chilisauce  - Kylling a' la Poblano  -

Kalve/okse kød:
Oksekødsfyld til enchiladas og tacos  - Mexicansk gryderet  - Mexicansk chili-pasta gryde  - Buritos med hakket oksekød  - Cheeseburger quesadillas  -

Salater: -

Saucer:
Tomatsauce med koriander  - Stærk tomatsauce til tacos  - Salsa picante  - Rå chilisovs med honning  - Rød sauce/salsa roja  -

Suppe:-

Diverse:
Tortillas/Majspandekager  - Totopos/Tortillachips  - Mexicansk kaffe  - Guacamole/Mexicansk Avocadodip  -