Tilbage til Kogebog - Mexicanske Opskrifter | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse |
|
|
|
400-500 g oksekød
Smør til stegning
Salt og peber
4 stor tortillas – almindelige eller med majs (giver 8 stykker)
Agurk
Tomat
Bionda salat (krølsalat)
Revet cheddarost
Ketchup
Dressing:
50 g mayonnaise
3 tsk ketchup
Lidt paprika
0,5 tsk rødvinseddike
En smule salt
Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og stil den på køl til resten
af maden er færdig.
Brun kødet i smør og krydr med salt og peber.
Stil kødet til side med et låg over panden imens salaten og tortillaerne gøres
klar.
Skyl grøntsagerne og skær agurk og tomater ud i helt tynde skiver.
Skær det nederste af salatbladene fra men skær ikke bladene over.
Tørsteg (uden fedtstof) tortillapandekagerne på en stor pande på begge sider til
de har fået lidt brune pletter.
Læg den ene tortilla på en stor tallerken eller skærebræt og kom lidt ketchup
rundt på pandekagen.
Kom herefter kød på tortillaen og revet cheddar.
Læg stykker af salatblade, agurk og tomat på kødet og kom dressingen hen over
salaten.
Slut af med at komme en tortilla ovenpå og tryk pandekagerne lidt sammen.
Skær quesadillaen ud i fire stykker med et pizzahjul inden de spises.
Mængde
Der bliver 4 stykker pr. cheeseburger quesadilla