Tilbage til Kogebog - Mexicanske Opskrifter

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.

Guacamole - Mexicansk Avocadodip

Ingredienser

2 velmodne avocadoer
3 spsk citron- el. Limesaft
1 spsk olie
2 spsk meget Fint Hakket Løg
1/2 finthakket Peberfrugt
2 flåede Tomater
1 fed Knust Hvidløg
2 dråber Tabascosovs
friskkværnet Peber
evt 1 Knivspids Koriander el
1 ts frisk salt

Fremgangsmåde

Flæk Avocados. Fjern skindet og mos frugtkødet med en gaffel. Rør straks Citron- eller Limesaften i.
Tilsæt de øvrige ingredienser.
Sæt det tildækket og koldt 1/2 -1 time.
Drys hakket persille over.
Byd majs- eller Kartoffelchips til. Eller til forret: I de udhulede Avocadoskaller, til Æg, Bønner, Skinke eller røget Torsk.