Tilbage til Kogebog - Mexicanske Opskrifter

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.

Mexicansk chili-pasta gryde

Ingredienser (4 pers.)

2 spsk olie
1 mellemstort løg
500 g hakket oksekød
1 dåse tomater m/væde
2 spsk tomatpuré
1 mellemstor grøn peber
1 spsk chili krydderi
salt og peber
250 g pastaskaller
1 dåse røde kidneybønner u/væde
125 g reven Cheddar ost

Fremgangsmåde

Varm olien i en gryde, tilsæt det hakkede løg og steg indtil det bliver blødt.
Kom kødet i, brun det godt, tilsæt tomater m/væde, tomatpuré, grøn peber, chili, salt og peber.
Lad det simre i 15 min.
I mellemtiden koges pastaskallerne i kogende, saltet vand.
Hæld vandet fra.
Kom bønnerne i chiligryden og vend til sidst pastaskallerne i.
Kom i et ildfast fad og spred den revne ost over.
Bag i forvarmet ovn ved 180C i 30 min.