Tilbage til Kogebog - Mexicanske Opskrifter

Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996.

Quesadillaer med kylling

Ingredienser (1 person)

1 hvedetortilla
75 g kogt kylling i strimler
1 til 2 tomater
snittet forårsløg
salsa piqante

Fremgangsmåde

Pynt: salatblade og oliven evt. 1 portion guacamole
Hvis tortillaerne er kplde og stive. skal de varmes, så de bliver bløde.
Læg kyllingekød, tomatskiver, forårsløg og et par skefulde salsa på den ene halvdel af hver tortilla, fold den anden halvdel over og pres kanterne sammen. Hvis de ikke vil hænge sammen, kan du pinsle dem med lidt vand.
Bag quesadillaerne i en 180 grader varm ovn i 10-15 min., til de er sprøde, og osten er smaltet.
Server dem straks, anrettet på varme tallerkner, og pyndt dem med finstrimlet salat og hakkede oliven.
En quacamole smager dejligt til.