Tilbage til Kogebog - Mexicanske Opskrifter | Copyright © 1996 Danish Zhang. All rights reserved. Revised: november 01, 1996. |
Beskrivelse Stor portion men kan fryses |
|
|
|
En blanding af olivenolie og smør til stegning
0,5 rødløg
0,5 fed hvidløg
1000 g hakket oksekød
1 dåse kidneybønner
285 g majs
Lidt spidskommen
Lidt paprika
Salt og peber
0,5 terning oksebouillon
1 dl vand
175 g revet ost (jeg har brugt en Tex Mex ost fra Karolines Køkken)
250 g rå jasminris
Kog risene efter anvisningen på pakken.
Lad risene stå og trække med et låg over gryden imens resten af maden
forberedes.
Hak løget og hvidløget fint og steg dem i en stor gryde i smør/olie.
Tilsæt kødet og lad det brune i et par minutter.
Tilsæt bønnerne og majsene og bland dem rundt i kødet.
Kom krydderierne, bouillon og vand i gryden og lad retten simre i 3-5 minutter.
Til sidst blandes risene i retten og den pyntes med revet ost, hakkede persille
og tomater i små stykker.